WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Ons huwelijksfeest was een knaller!

Bregt Nevens

Sympathieke DJ, goede communicatie op voorhand en de avond zelf op en top sfeer! De dansvloer is niet meer leeg geweest na de openingsdans! Als we nog eens een feestje geven, dan weten we al zeker de DJ.

Super DJ!

Ellen Vancaeyzeele

Super dj die van elk feest een echte party kan maken. Hij kan inspelen als er weinig mensen op de dansvloer staan om er een polonaise in te steken en af te wisselen tussen muziekgenres voor de verschillende leeftijden.

Top!

Evelien en Frederick

Prachtig feest, prachtige locatie, maar ook en niet in het minst prachtig opgeluisterd door Studio Happy Music.

Joke en Dieter

We willen je van harte danken voor de muziek op ons feest!We hebben er echt heel hard van genoten en we wilden heel graag de ganse avond veel volk(inclusief wij zelf op de dansvloer)en dat is zeker gelukt!We kregen heel veel complimentjes!Dank voor de fijne samenwerking en misschien tot op een volgend feestje!

Groetjes,

Joke en Dieter

Ellen en Birger

Graag willen we jullie bedanken voor het meer dan geslaagd feest.Nu,maanden later krijgen we nog complimenten vanwege de goede muziek en sfeer dat je er wist in te brengen!StudioHappyMusic is zeker een aanrader!Ze passen hun volledig aan,aan de wensen van de klant en zorgen ervoor dat zowel jong als oud hun amuseren.Nogmaals bedankt,Groetjes, Ellen en Birger

Evelien en Frederick

Huwelijksfeest Salons Caipirinha,prachtig feest,prachtige locatie,maar ook en niet in het minst prachtig opgeluisterd door StudioHappyMusic, TOP! Bedankt! Evelien en Frederick

Sanne en Stijn

Bedankt voor het geslaagde feest!We hebben veel complimenten gekregen over de goede muziek!De dansvloer was nooit leeg.Zeker een aanrader!

Joke en Stein

Dierk,bedankt.Het was een super feest.Iedereen vond de muziek super goed.De dansvloer stond dan ook steeds volledig vol.Ondertussen ook al uw gegevens aan andere mensen doorgegeven die er zelf naar vroegen.Dikke dikke merci,Volgende keer ben jij weer van de partij!Joke en Stein

Sofie en Jelle

Huwelijksfeest Hof ter Mude, Beste Dierk een weekje na ons huwelijk,zijn we nog steeds aan het nagenieten.Bedankt om van ons feest een echte party te maken!De dansvloer stond heel de avond vol er was veel ambiance,dit zegt genoeg!Zoals je hebt gezien,is de zomerhit nu ook gekend,dikke merci,vele groetjes Sofie en Jelle

Tine en Tom

Huwelijksfeest Salons Caipirinha,Drie dagen na ons huwelijksfeest genieten wij nog steeds na.Dank u wel om er zo'n prachtig dansfeest van te maken.We wouden een volle dansvloer,en dat hebben we absoluut gekregen.Ook onze familie en vrienden laten ons nog steeds weten wat een superfeest ze het vonden,dank u wel daarvoor!Het was leuk dat je als DJ zo vlot aanspreekbaar was en dat je er duidelijk zelf ook plezier in had.We hadden u gegevens van de zaal gekregen en hebben hen ook laten weten dat we tevreden zijn over hun DJ suggestie,zo weten ze dat ze blijvend reclame mogen maken voor u(wat wij ook zullen doen)

Groeten,

Tine en Tom

Meggy en Johan

Huwelijksfeest Feestzaal Ten Dauwe,Dag Dierk,graag zou ik even willen zeggen dat onze Dj fantastisch was.De dansvloer stond continu gevuld en de commentaren van de gasten zijn er ook naar.Wij zullen alvast HappyMusic aan iederee aanraden.Groetjes Meggy en Johan

Jeanneke en Chrétien

Wij hadden Dierk op onze 65ste verjaardagsfeest,hij was top!!

Ellen

Super dj die van elk feest een echte party kan maken.Hij kan inspelen als er weinig mensen op de dansvloer staan om er een polonaise in te steken en af te wisselen tussen muziekgenres voor de verschillende leeftijden.

Annelies en Filip

Dag Dierk je bent een top dj!Heb het u zeer moeilijk gemaakt eerst Kurt Burgelman te laten beginnen maar ik moet toegeven je bent direct verder gegaan en dit zonder enige twijfel.Je hebt de zaal direct overgenomen en dacht eerlijk gezegd dat dit je nooit ging lukken maar heb me vergist.Een top dj trekt zijn plan en dat heb jij gedaan.Een dikke merci en je was top!

Natalie en Dominique

Huwelijksfeest Salons Caipirinha,Beste Dierk hartelijke en vooral dikke merci,voor ons zeer geslaagd huwelijksfeest.De gasten waren vol lof over u!Dus ook van al onze gasten een dikke pluim!De ambiance was er van de eerste tot de laatste noot!

Francine en Gerard

50j huwelijksfeest Salons Roskam,Bij deze willen wij je nogmaals bedanken voor het professionele werk tijdens ons jubileum hebt geleverd.Alle genodigden waren vol lof.Wij wensen je verder nog veel succes.

Brigitte en Tijs

Huwelijksfeest Feestzaal Ten Dauwe,Dag Dierk het feest was fantastisch!We horen enkel maar positieve dingen over de Dj.Zowel jong al oud heeft zich geamuseerd.Niemand vond dat de muziek te luid stond of dat het eentonig was.Wij zijn alvast heel blij!We zouden u zeker aanraden aan anderen ook.Nogmaals dank om ons huwelijk muzikaal op te fleuren.

Natuurlijk kan u samen met ons over uw ideeën praten.

Heeft u een vraag, wilt u graag meer informatie?

Neem gerust contact met ons op.

MAIL ONS0478 422 588
Top