STUDIO HAPPY MUSIC

Ervaring

Studio Happy Music bestaat al meer dan 30 jaar en heeft hierdoor een rijke ervaring opgebouwd. Sedert jaren vormen wij onder leiding van Dierk Van Paemelen een vaste waarde in Oost- en West-Vlaamse regio’s, maar evenzeer ver daarbuiten!

Wij spitsen ons voornamelijk toe op huwelijks-, familie- en bedrijfsfeesten. U kan ons ook boeken voor andere gelegenheden waar professionele muzikale animatie gewenst is.

Professioneel

Wij werken enkel met professionele dj's met professioneel klank- en lichtmateriaal. Onze dj's beschikken over een zeer brede waaier van muziekkennis. Van klassiek over the fifties tot en met de hedendaagse hitparade.

Samen een fantastisch feest organiseren.

Elk feest wordt tot in de puntjes voorbereid in samenspraak met de klant. Op die manier trachten wij perfect aan uw wensen tegemoet te komen met het oog op het welslagen van uw feest! Wij staan garant voor technische perfectie. Onze discobars zijn uitgerust met de meest bedrijfszekere en professionele toestellen. Het materiaal wordt in overleg met de zaaluitbater opgesteld.

Music makes it better

Studio Happy Music maakt van uw feest een KNALFEEST! Een overgetelijke belevenis waar nog lang zal worden over nagepraat.

Natuurlijk kan u samen met ons over uw idee├źn praten.

Heeft u een vraag, wilt u graag meer informatie?

Neem gerust contact met ons op.

MAIL ONS0478 422 588
Top