FAQ

Voor welke feesten kan je terecht bij Studio Happy Music?

Voor alle feesten kan u een beroep doen op ons.

Wij zijn gespecialiseerd in huwelijks- en bedrijfsfeesten, maar verzorgen ook regelmatig andere feesten, zoals jubilea, verjaardagen, communiefeesten, wijkfeesten ...

Zijn jullie te boeken over heel België?

Ja, wij werken in heel het land.

Is de muziek aanpasbaar aan het soort gelegenheid en publiek?

Uiteraard. Wij spelen in functie van wat ons gevraagd wordt door de klant. Tevens spelen wij in op de behoeften van het aanwezige publiek. Wij passen ons perfect aan.

Bij een publiek bestaande uit senioren, grijpen we terug naar de Golden Oldies, bij een jong publiek spelen we hedendaagse muziek en hits. Wij zorgen bij een gemengd publiek natuurlijk dat iedereen aan zijn trekken komt. We houden hierbij ook rekening met de wensen van de klant, vb het huwelijkspaar. Het blijft tenslotte uw feest!

Doen jullie presentatiewerk?

Uiteraard doen wij dat. Wij kunnen op dat vlak bogen op meer dan 15 jaar ervaring. Wij zorgen voor de presentatie tijdens bruiloften, modeshows enz...

Ook tijdens het feest praten wij de muziek regelmatig aan elkaar. Wij zorgen ervoor dat er ambiance is. We halen - indien nodig - wel eens mensen van hun stoel, maar we letten er natuurlijk wel op dat we ook niet teveel praten. Sommige nummers hebben dat nodig, andere net niet.

Hoeveel dj's zijn er aanwezig?

Normaal is er altijd één dj aanwezig. Voor grotere feesten is er vaak ook een lichttechnicus aanwezig.

De belichting wordt door een computer bestuurd. We besteden steeds de nodige tijd in het vooraf aanmaken van mooie lichtshows.

Hoe zit het met de kledij?

Studio Happy Music past zich steeds aan. Voor een tuin- of wijkfeest gaan we eerder casual gekleed. Op andere feesten - zoals huwelijken, jubilea en bedrijfsfeesten - werken we in een deftig kostuum, passend bij de feeststijl.

Hoe kunnen we jullie boeken?

U kan ons bellen op 0478/422588 of mailen op info@studiohappymusic.be . Uiteraard mag u ons steeds een bezoekje brengen, zodat we samen uw feest kunnen bespreken.

Wordt er een contract opgesteld?

Uiteraard. Het is zowel voor u als klant, als voor ons best om alles vast te leggen in een contractje. Zo zijn er achteraf nooit problemen.

Wanneer wordt het verloop van de avond en de muziekkeuze besproken?

Een paar weken voor het feest, nemen we samen met de klant alles nog even door. We bespreken dan ook het juiste beginuur, de openingsdans, achtergrondmuziek, speciale wensen, verzoeknummers, enz ...

Is meer betalen voor een professionele dj zoveel beter?

Ja. Als u uw feest wilt laten slagen, betaalt u beter iets meer voor een professionele dj en materiaal van topkwaliteit.

Anders zou het wel eens kunnen dat uw 'goedkope' dj toekomt met een houten meubel en verouderde klankkasten, en dat u de hele avond mag genieten van schelle klanken. Tegen het einde van de avond, denkt u dan wellicht 'hadden we het maar geweten...'

Twijfelt u nog om ons te boeken?

Dan laten we u meteen nog weten dat wij beschikken over een repertoire van maar liefst meer dan 15000 nummers, bestaande uit muziek van de jaren '60 tot nu.

Tevens benadrukken we nog even dat u uw avond zelf in handen heeft. U beslist in overleg met ons waar u naar toe wilt wat betreft geluid en verlichting. Wij houden steeds optimaal rekening met uw wensen.

Wanneer wordt de installatie geplaatst?

In overleg met de zaaluitbater wordt besproken wanneer dit gebeurt. De installatie wordt steeds ruim op voorhand geplaatst en getest. Wij zorgen ook voor een perfecte afregeling van de muziek- en lichtinstallatie, zodat de lichtshow aangepast is aan de zaal en niet voor overlast zorgt.

In samenspraak met de zaaluitbater komen wij bij aanvang van het feest aan en verzorgen de achtergrondmuziek, de coördinatie bij het opkomen van het dessert (bv ijstaart), enz... Wij maken er een fraaie show van met aangepaste muziek.

We verzorgen de hele avond zoals afgesproken, tot in de vroege uurtjes. Wanneer het feest zijn einde nadert, zorgen we tot slot voor een fantastisch einde!

Natuurlijk kan u samen met ons over uw ideeën praten.

Heeft u een vraag, wilt u graag meer informatie?

Neem gerust contact met ons op.

MAIL ONS0478 422 588
Top